Retreats / Events

ONLINE YOGA / KETO DETOX EXPERIENCE

For Healing, Fatloss, Strength, Flexibility, Balance and Inner peace. Take your intuition into a lifestyle that allows you to become more aware of the connection between body, mind, soul, and environment.

This experience includes:

 1. Alignment of the most important Yoga poses
 2. Body – mind connection
 3. Pilates/core training
 4. Breathing experience
 5. February membership to experience LIVE Yoga flows
 6. Access to more than 80 Yoga flows given around the world
 7. Pure Keto E-book + guidance for healing & fat-loss (Plant-based)

Registration and info through Whatsapp

One Comment

 • Linda Snoep

  Hi Ilona!
  Het lijkt me leuk om mee te doen. Ben ook beetje huiverig omdat ik heel stijf ben door lange periode gedwongen stilzitten wegens voet operatie. Maar daardoor voel ik juist de behoefte om het wél mee te doen.
  Hoe ga je de lessen geven? Hoe ga ik je zien? Ga je mij ook zien? Ga ik anderen zien en anderen mij?
  Kan je alvast een boodschappen lijstje geven voor je eerste les, zodat ik alvast de goeie spullen in huis heb?
  Wat een hoop vragen hè? Misschien heb je niet eens plaats meer…😬
  Ik hoor graag van je, liefs en dikke knuffel van mij,
  Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *